Una ampolla de vi mai es buida, s'omple de sensacions....

diumenge, 6 de maig del 2012

Gràcies!


Avui, Priowine vol celebrar les seves 500 visites, recomanant un celler.


Font: Josep Roca,
 Celler Devinssi 
 
 
Us obro les portes a que coneixeu DEVINSSI WINERY. L’any 2000 neix Devinssi, empresa dedicada a l’elaboració de vins, fundada per Josep Roca Benito, Màster en Enologia i Viticultura. El 2001 es planten les primeres vinyes a la finca les Planes, a Gratallops i es comença la construcció d’un petit celler al mateix poble, centre neuràlgic del Priorat. Els primers vins s’elaboren a partir de collites de petites finques de vinyes velles de garnatxa i Samsó situades a Gratallops i la Vilella Baixa. L’any 2005 es recupera una finca de vinyes velles de Samsó per elaborar el vi Rocapoll (vi de vila). Actualment s’elaboren artesanalment al voltant de 8.000 ampolles l’any de vi qualificat amb la DOQ Priorat.

Font: Josep Roca,
 Celler Devinssi 
 
  
D’entre la seva selecció de vins trobem rocapoll, il.lia, cupatge, mas de les valls...
Vins diferents entre ells, amb diferent caràcter, diferent poder però amb el mateix poder de creació i estimació a des de el dia el primer dia de creació fins a l’ultim.



Una de les activitats que proposa devinssi, es l'apadrinament d'uns ceps plantats a Gratallops i rebre vi (DOQ Priorat) en ampolles amb etiquetes personalitzades, visitar el celler i la vinya on viuen els apadrinats per cuidar-los i obtenir descomptes sobre els productes que el celler ofereix.
Si estiguéssiu interessats en apadrinar, nomes cal que visiteu la seva pagina web http://devinssi.com/apadrina-una-vina/ i trobareu tota la informació que necessiteu.

Des de la seva vinácora, també podreu anar posant-vos al dia, sobre activitats de la zona, del propi celler i molt mes. Si amb tot això encara voleu conèixer mes, no deixeu de visitar el seu facebook, on trobareu molta mes informació.


Per últim, Gracies de tot cor per aquestes 500 visites, es un honor veure que cada dia, mes gent s’interessa per algo tan especial i màgic com es el Priorat i el seu vi.





1 comentari:

  1. Hola,

    Moltes gràcies per aquesta entrada sobre el nostre petit celler artesà. Ja sabeu que podeu visitar-nos aquí a Gratallops (DOQ Priorat) i conèixer com es combina l'elaboració de vins a mà amb els avenços que hi ha hagut a la tecnologia de vinificació...

    El Priorat té l'ànima molt ARTística i ARTesana plasmada en els seus vins. I el paisatge és realment impagable.

    Efectivament ens podeu seguir a la nostra vinàcora: http://lavinacora.blogspot.com.es/

    Cordialment,

    Josep Roca,
    Celler Devinssi,
    DOQ Priorat

    ResponElimina