Una ampolla de vi mai es buida, s'omple de sensacions....

dijous, 1 de març del 2012

SITC 2012

FER LA VOLTA AL MON EN UN DIA?

El Saló del Turisme et convida a recórrer el món en poques hores. Descobreix paisatges, tradicions i el millor de la música i la gastronomia de tots els continents.
Cada vegada que menys temps per a la nova edició del SITC. Aquest any es celebrarà del 20-22 d'abril,un cop mes trobarem una gran varietat tan de destins turístics com d'activitats per tal de gaudir d'una manera mes intensa aquest saló del Turisme 12'. Una de les novetats seran que s'han incorporat nous països que l'any passat no van assistir-hi, i per això valdrà la pena visitar l'exposició per conèixer mes profundament nous països. 

A mes de les àrees tradicionals com Viatjar a ciutats, turisme Mediterrani, transports, viatges a mida, oci i esports...etc. El salo aquest any comptarà amb una nova area de Enologia, així com una amplia gama de turisme especialitzar per al públic homosexual.

Entre les activitats es realitzaran podem trobar:

  • UNA DE LES GRANS TROBADES PER ALS PROFESSIONALS DEL SECTOR TURÍSTIC: Hi participaran els principals operadors turístics, oficines de turisme, cadenes hoteleres, companyies de transport, tècnics en programes de gestió, especialistes en assegurances i altres operadors que presentaran a les agències de viatges minoristes els seus nous productes.
  • PRIMERES JORNADES DE TURISME SOSTENIBLE:Nou espai per intercanviar experiències, propostes i tècniques que fomentin el turisme de qualitat, innovador i responsable amb el medi ambient.Reunirà a professionals de promoció turística de ciutats i regions, d'hotels i d'empreses d'energia, mobilitat i enginyeria.
  • CONGRÉS DE BLOGGERS: Es celebrarà el II Congrés de Bloggers que reunirà uns 40 blocaires / viatgers per compartir amb els assistents les seves experiències i suggeriments sobre com donar la volta al món amb un pressupost reduït, o com escriure un "diari d’a bord" virtual.
  • PREMIS ALIMARA: Reconeixen les millors campanyes de promoció turística de 2011 impulsades per institucions i empreses. Aquest any s'incorpora la nova categoria "Mass Media" per distingir la tasca dels mitjans de comunicació en el desenvolupament del turisme.
  • CONCURS "LA FOTO DE LES TEVES VACANCES": Porta al saló teva millor fotografia realitzada durant l'any 2011 i fins el 10 d'abril de 2012. Un jurat seleccionarà la imatge guanyadora per les seves característiques tècniques, originalitat, bellesa i missatge. Participa en el concurs i podràs guanyar un espectacular viatge.
Poc a poc us anire informan de les novetats sobre el saló i sobre els seus expositors. Podeu seguir tambe totes les novestats al Prio Twitter.

Molts Sirahpetonets :)
I recordeu...sigueu feliços!


null

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada