Una ampolla de vi mai es buida, s'omple de sensacions....

dilluns, 12 de març del 2012

Salou amb Sabor


Aquest cap de setmana es celebra "Sabor Salou 2012"

“Sabor Salou” és una fira dedicada a la gastronomia i al vi que té la intenció de convertir-se en un esdeveniment de referència al municipi i els seus voltants.
Els objectius principals d’aquesta nova fira són augmentar la qualitat i la diversitat de l’oferta turística de Salou i posicionar la vila com a referent del turisme gastronòmic a la Costa Dorada. L’eix principal de la fira el formaran empreses locals relacionades amb la gastronomia, els productes tradicionals, les denominacions d’origen i de qualitat i els productes artesanals.

La segona edició de la fira, organitzada per l’Ajuntament de Salou, es celebrarà al passeig Jaume I de Salou del 16 al 18 de març, amb el següent horari segons els dies:

Dv - 17:00 a 22:00 hores
Ds - 11:00 a 22:00 hores
Dg - 11:00 a 20:00 hores

Es oberta al públic en general, fet que fa que fa que tant pares com a fills puguin gaudir aquest cap de setmana de totes les activitats que es realitzaran.

La inauguració oficial de la Fira serà divendres 16 a les 18:00 hores, a càrrec d’un xef reconegut i de prestigi o d’una personalitat rellevant vinculada al sector.
Pel que fa a les activitats complementàries, es realitzaran conferències informatives, tallers de degustació o elaboració de productes relacionats amb el món de la cuina, venda directa de productes, espectacles o activitats diverses (a càrrec de les associacions i entitats locals).
El preu d’ entrada a la fira es gratuït, i si vols gaudir del pack degustació, te un cost de 5 € per pack, aquest, inclou tres tiquets per poder fer els tastos a la fira dels diferents vins, olis o gastronomia.
Entre els expositors podem trobar Arena Restaurant,Bodega Ibérica de Salamanca (Victor Ribas , Pata Negra Salamanca),Bodegues Pinord, Bosch i Casals Embotits Artesans, Caffe Di Mare, City Hall Cockteleria,Cooperativa de la Bisbal de Falset, DO Montsant, Restaurant Villa Alexander, Licors Wkyregal.. i molts altres mes.

Així doncs, a que espereu? Animeu-vos! Salou surt al carrer carregat de vi, gastronomia, oli i noves tendències!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada