Una ampolla de vi mai es buida, s'omple de sensacions....

dilluns, 7 de novembre del 2011



El Priorat és una comarca situada al bell mig de la Serralada Prelitoral a cavall entre el Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, que limita amb les comarques del Baix Camp, la Ribera d'Ebre, les Garrigues i la Conca de Barberà. És una comarca amb un relleu molt accidentat i sense cap plana. És vorejada de serres força altes, en les qual destaquen les muntanyes de Prades a l'est, i les serres de l'Argentera, de'n Jover i Llaberia al sud. Pel nord el Priorat és tancat per la serra de la Llena.

Una vegada situats al mapa, es fàcil imaginar que trobarem quan arribem allí, però si alguna cosa fa especial aquesta comarca es que per molt que imaginem res s’assemblarà a la realitat.

Son les sensacions, les olors, els sons, els colors...el que fa màgic aquest indret, i es que al Priorat ets capaç de sentir l’essència del sòl. Una vegada endinsats a la comarca, les vinyes es deixen veure a la gran majoria del paisatge i es aquí, on te’n adones que tot allò que havies imaginat trobar era nomes una petita idea,un petit esbós d'un marc incomparable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada